Tot a punt pel Juga Juga de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més Palafolls organitza un seguit d’activitats per a la mainada durant l’època del Nadal. Aquest any, el certamen començarà el dilluns 28 de desembre, i no el 27, com es feia en les últimes edicions. A més, enguany també hi haurà Juga Juga el dia 31. Els horaris matinals seran de 2/4 d’11 a 2/4 de 14h, mentre que els de tarda seran de 16h a 20h, exceptuant el dia de cap d’any, que es plegarà a les 19h.

Les activitats es concentraran en dos ubicacions, per tal de dividir-les segons siguin més convenients per a unes edats o per a unes altres. Així, els nens d’entre 3 a 6 anys trobaran les activitats més pertinents per a aquesta edat al Gimnàs de l’Escola Mas Prats, mentre que els infants d’entre 6 a 12 anys podran gaudir d’esdeveniments al Palauet.

Durant tots els dies que duri el Juga Juga hi haurà tallers de manualitats dirigits per monitors i monitores, inflables, diferents jocs i també esports. De fet, aquest any els esports seran l’element protagonista del Palauet. Els nens de 6 a 12 anys podran gaudir d’un camp de futbol 3×3, de pistes de tenis habilitades i una pista de bàsquet. D’altra banda, un altre dels plats forts del Juga Juga al palauet serà el taller de circ, que es farà el dia 30 de desembre.

L’entrada tant per als nens de 3 a 6 anys com per als nens de 6 a 12 tindrà un cost de 3 euros i valdrà per tot el dia. Per comprar-la només caldrà dirigir-se a l’entrada del Palauet o del gimnàs de l’Escola Mas Prats i agafar-la allà mateix. A més, un cop adquirida l’entrada, serveix per qualsevol dels dos equipaments, és a dir que els nens podran anar tant al Palauet com a l’Escola tants cops com vulguin durant el dia. Això sí, aquest any no hi ha abonaments com hi havia l’any passat, per tant, caldrà comprar l’entrada cada dia que es vulgui anar als equipaments del juga juga.

Per tal de garantir la seguretat, els nens, sobretot els de menys edat, estaran vigilats en tot moment per el personal del certamen, que compta amb un treballador de l’Ajuntament i diferents monitors. A més, hi haurà una ambulància a la zona per si calgués. Tot i això, en els últims anys, mai hi ha hagut cap incident a destacar en aquest certamen.

A partir del dilluns 28 de desembre, doncs, una nova edició del Juga juga de Nadal a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics