El CB Palafolls organitza un torneig de 3×3

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club basquetbolistic del nostre municipi ha organitzat per aquest Nadal un torneig de bàsquet 3×3 per a diferents categories. La competició es disputarà el proper diumenge 27 de desembre, durant el matí.

Les diferents categories que hi ha en el torneig són la d’Infantil i cadet, tant en el quadre masculí com en el femení. Per tal d’inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça 3x3palafolls@gmail.com. La participació té un preu de cinc euros per jugador. Això sí, la organització regalarà un entrepà i una beguda a tots els participants.

D’altra banda, hi haurà trofeus per als primers classificats de totes les categories, i se sortejarà una panera entre tots els participants.

La ubicació que ha escollit el CB Palafolls per fer el torneig és el poliesportiu de la Figuerassa. Els equips del club solen jugar al Palauet, però el dia següent del torneig, comença el Juga Juga, i el pavelló del Palauet estarà ocupat ja que hi haurà els preparatius del certamen. Així doncs, el torneig es farà a l’altre poliesportiu del poble.

El torneig comptarà també amb un concurs en forma d’exhibició. Es tracta del concurs de triples.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics