URGENT

RP sorteja una estada per a 2 persones en un allotjament rural

Compartiu aquesta història

L’emissora va encetar divendres un doble concurs per aquest Nadal.  D’una banda ofereix una estada per a dues persones a una casa rural. Per aconseguir-ho caldrà gravar-se cantant o xiulant una nadala i enviar-la com a nota de veu per correu electrònic o whatsapp o bé penjar-la a qualsevol de les xarxes socials  etiquetant a la nostra emissora i amb el hastag #ràdiopalafolls

D’entre totes les Nadales rebudes i penjades, l’emissora farà un sorteig per conèixer el guanyador de l’estada per a dues persones  a una casa rural. Hi ha temps de presentar la Nadala fins el proper 7 de gener. Un dia després, es donarà a conèixer el guanyador en el programa ‘Palafolls en Xarxa’.

D’altra banda, també se sortegen dues entrades per anar al cinema entre tots aquells que comparteixin la imatge promocional del concurs a través del seu Facebook. Podeu trobar la imatge per compartir a la plana del facebook Ràdio Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics