RP sorteja una estada per a 2 persones en un allotjament rural

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’emissora va encetar divendres un doble concurs per aquest Nadal.  D’una banda ofereix una estada per a dues persones a una casa rural. Per aconseguir-ho caldrà gravar-se cantant o xiulant una nadala i enviar-la com a nota de veu per correu electrònic o whatsapp o bé penjar-la a qualsevol de les xarxes socials  etiquetant a la nostra emissora i amb el hastag #ràdiopalafolls

D’entre totes les Nadales rebudes i penjades, l’emissora farà un sorteig per conèixer el guanyador de l’estada per a dues persones  a una casa rural. Hi ha temps de presentar la Nadala fins el proper 7 de gener. Un dia després, es donarà a conèixer el guanyador en el programa ‘Palafolls en Xarxa’.

D’altra banda, també se sortegen dues entrades per anar al cinema entre tots aquells que comparteixin la imatge promocional del concurs a través del seu Facebook. Podeu trobar la imatge per compartir a la plana del facebook Ràdio Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics