Ràdio PLF, Seguiment en directe de la Grossa de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada dia 22 de desembre, demà arriba un nou sorteig Extraordinari de Nadal, conegut com la Grossa de Nadal. Es tracta del sorteig per excel·lència de la Loteria Espanyola, i en el que la població més hi aposta.

Després d’uns anys, on les vendes s’havien estancat i fins i tot reduït per culpa de la crisi, sembla que de nou les vendes tornen a pujar. Es nota a PLF, on segons l’administració núm. 2 de Loteries, enguany s’ha notat un augment de vendes de números. Maite Arniges explica que la Grossa de Nadal significa un 20% de la facturació anual d’una administració de loteries, evidenciant així el pes del sorteig de demà.

Moltes de les persones que compren loteria ho fan buscant un número concret, com ara dates d’aniversaris o d’esdeveniments importants, i d’altres només es fixen amb unes terminacions concretes. Arniges, explica que els números acabats en números imparells són els preferits a l’hora de determinar els dècims a comprar.

Des de l’administració es recorda que la loteria de PLF sempre ha passat de llarg del nostre municipi, i esperen que demà sigui el dia que caigui un bon pessic. De fet a poblacions veïnes com Malgrat o Tordera ja han esgarrapat alguns milions en els últims anys.

Els bombos de la Grossa començaran a rodar demà a les 9 del matí. Serà justament a aquesta hora que a RP ens hi posarem per explicar-vos el sorteig, en un programa especial en el que us donarem consells per aquestes festes i repassarem l’agenda prevista per aquestes festes de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics