URGENT

Obertes les inscripcions per anar a Ax Les Thermes

Compartiu aquesta història

La comissió d’agermanament de Palafolls organitza com és habitual una sortida per anar a esquiar a la població francesa agermanada amb la nostra vila. De fet, avui mateix s’ha obert el termini d’inscripcions per participar en aquesta sortida. Una sortida que se celebrarà durant el cap de setmana del 23 i el 24 de gener, per tal d’aprofitar la temporada d’esquí.

En aquest sentit, l’esquí serà el gran protagonista de l’excursió, per això s’han preparat diferents possibilitats per apuntar-se. Aquells que vulguin esquiar durant els dos dies de la sortida hauran de pagar 110€. Els que es conformin amb posar-se els esquís només un dels dos dies, hauran de pagar 20 euros menys, 90. I per últim, aquells que només vulguin visitar la població francesa i passejar, hauran de pagar una inscripció de 75 euros. Atenció però als interessats, perquè en el primer dia d’inscripcions ja s’han apuntat unes 40 persones i el termini acaba aquest dimecres. Per tal d’apuntar-se cal anar a l’edifici de l’Escola de Música i Dansa, de 17h a 21h de la tarda.

Els participants de l’excussió sortiran de Palafolls el dissabte 23 de gener a les 5h del matí i un cop a França començaran les diferents activitats programades.

Tot això es farà durant el dissabte. L’endemà, qui vulgui podrà tornar a esquiar abans de la tornada. L’autocar arribarà a Palafolls el diumenge a les 22h de la nit.

La comissió calcula que hi haurà unes 60 persones que participaran de la sortida a Ax, però de totes maneres no posen un límit concret d’inscripcions. Tot dependrà de la capacitat d’allotjament que hi hagi a la vila francesa.

La sortida és exclusivament per a veïns de Palafolls i hi haurà la possibilitat que els nens que participin de l’excursió facin un curset d’esquí de dos dies per un preu de 15 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics