Els reis mags no recolliran cartes a St. Genís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho faran tres patges reials en el seu nom, per tal que els reis puguin continuar amb la seva ruta pel centre de Palafolls. Des de feia anys ses Majestats feien una parada a St Genís abans de fer la cavalcada al centre de la nostra població i recollien les cartes dels nens que els esperaven a la zona. D’aquesta manera es volia aconseguir que tots els infants del poble de St Genís i de Ciutat Jardí poguessin veure els 3 Reis Mags i lliurar la seva carta de desitjos.

Poc a poc, l’accessibilitat a ses majestats a St Genís va atraure cada cop més públic, que s’estalviava les enormes cues que es formen al centre a l’hora de veure i parlar amb els reis.

Això feia destarotar l’agenda i la planificació dels reis mags, pel que l’entitat que organitza anualment l’arribada de ses majestats ha decidit suprimir la recollida de cartes a St Genís. De totes maneres, els reis mags seguiran passant per la zona. El que canviarà, però, serà que enlloc de recollir les cartes de desitjos dels nens, faran un discurs per a la mainada. Amb el temps que es guanyarà intercanviant la recollida de cartes per el discurs, l’arribada al centre de PLF serà més aviat i puntual.

Tot i que els nens de St. Genís que vulguin donar la carta als reis hauran de passar pel centre de la vila, també tindran la opció de donar-la als patges reials que si que es quedaran a St. Genís. Després, els patges faran arribar les cartes dels nens a ses majestats, que les rebran al mateix moment que les que se’ls donarà al centre de la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics