S’ultimen els preparatius pel festival de música ‘Singulars’

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’acceptació en la primera edició, celebrada aquesta passada primavera, ara s’ultimen els preparatius per a celebrar un any més aquest festival de música que acull Palafolls.

L’associació ‘Bang! Cultura’, de la nostra vila és l’encarregada de la organització d’aquest seguit de concerts que es faran a Palafolls durant la primavera de l’any vinent. Per tal d’anar guanyant en rellevància i qualitat, la segona edició del festival presenta canvis significatius respecte la primera. Sense anar més lluny, l’entitat organitzadora ha decidit canviar el centre neuràlgic de les actuacions. Si en la primera edició els concerts van fer-se al Casal, la segona es farà al teatre.

Tot i aquests petits retocs, ‘Bang! Cultura’ vol mantenir l’essència del festival de música singulars. Per això els grups i persones escollits per oferir concerts en el marc del festival segueixen sent del mateix perfil: segons Xavier Sitjà, membre de l’entitat, el que es busca és oferir al públic el treball d’artistes poc reconeguts, però de gran qualitat.

En aquest sentit, Xavier Calvet i Rusó Sala seran els encarregats d’obrir el festival amb les seves actuacions. Calvet serà el taloner amb un actuació d’una mitja hora, que precedirà la de Rusó Sala, que es preveu d’una hora i mitja. En total, unes dues hores de música de qualitat que encetaran el Singulars 2016 a finals de març al teatre de Palafolls.

Un altre diferència respecte l’any passat, és que els concerts es separaran per dues setmanes, i no per una com en l’anterior edició. El següent concert, doncs es farà ja ben entrat l’abril, quan serà el torn d’Enric Verdaguer i VikiMel. El primer va aconseguir gravar el seu primer treball gràcies a les seves aparicions a la xarxa youtube, que el va arrossegar a cadenes de televisió i a actuar, per exemple, a la Mercè. La segona va actuar entre d’altres al passat Canet Rock.iansalaillacarolina

Dues setmanes més tard el teatre serà seu del concert de Luthea Salom i Mazoni. Ja a mitjans de maig es farà el tancament d’aquesta segona edició del festival de música els singulars amb el plat fort: l’actuació de Cris Juanico, cantant de ‘Ja t’ho diré’, que farà a Palafolls un repàs de la seva dilatada carrera. Juanico estarà talonejat per Santi Serratosa, que amb la seva companya oferirà un projecte de percussió corporal.

En definitiva, concerts molts diferents, que tindran la interacció amb el públic com a punt en comú.

L’organització vol aplicar novetats també en la venta d’entrades. ‘Bang! Cultura’ introduirà la venta de tickets per internet, que estaran disponibles d’aquí a unes setmanes, a mitjans de gener. Tot i això, per a la gent gran que no es desenvolupi còmodament per internet podrà anar a l’Escola de Música i Dansa, des d’on se’ls tramitarà la compra de l’entrada per la xarxa.

El primer concert del festival tindrà un preu de 5 euros, els dos centrals valdran 8 i el que tancarà el festival tindrà un preu de 10 euors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics