URGENT

Dissabte s’entreguen els premis del concurs de pessebres

Compartiu aquesta història

Per tercer any consecutiu la Puput ha organitzar el concurs de pessebres de Palafolls i la d’enguany ha estat l’edició amb més participants. Els membres del jurat, format per representants de l’entitat, han visitat un total de 15 pessebres per tal de dictaminar el seu veredicte sobre el concurs.

En aquest sentit, aquest proper dissabte es donarà a conèixer els guanyadors i es farà l’entrega dels premis pertinents. L’acte se celebrarà a la biblioteca de la nostra població, a partir de les 12 del migdia i, tot i que els tres primers classificats rebran un guardó especial, tots els participants s’enduran un obsequi en agraïment a l’esforç dedicat per anar millorant el certamen.

De fet els representants de la Puput asseguren estar molt contents tant pel nombre de participants com per la qualitat dels pessebres que han pogut avaluar.

En l’acte d’entrega de premis hi haurà un petit pica-pica, que precedirà la cerimònia d’entrega de premis. Els membres del jurat sembla que no van tenir masses dubtes en decidir quins eren els pessebres més elaborats.

En aquest sentit, Alenyà ha explicat que la majoria de les obres que van poder observar eren pessebres familiars de gran qualitat, però que en va haver dos en especial, que semblaven fets per a professionals i que els van cridar molt l’atenció.

Els assistents a l’entrega de premis també podran veure aquests pessebres que formaven part del concurs, i és que durant l’acte també es passaran fotografies de les 15 obres participants.

Tots els que han participat en el concurs rebran algun obsequi i els 3 primers classificats rebran un trofeu de ceràmica amb un motiu pessebrístic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics