URGENT

Detenen tres veïns de Lloret i Sant Celoni per una plantació de Marihuana

Compartiu aquesta història

 Els Mossos d’esquadra van detenir ahir a tres persones, de sexe masculí i d’entre 34 i 42 anys com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana en una nau en desús de Palamos. La policia catalana apunta que els detinguts són de nacionalitat espanyola i marroquina i resideixen a Lloret de Mar i a Sant Celoni.

La Policia Local de Palamós va entrar a la nau el dia 27 de desembre, després que diferents veïns de la zona alertessin de la forta presència de vehicles. El dia següent van entrar els Mossos d’Esquadra, que van torbar habitacles preparats per el cultiu de plantes, així com instal·lacions elèctriques alternatives a les de la pròpia nau, extractors d’aire per eliminar les olors i aparells de regulació tèrmica. A més, hi havia 638 plantes de marihuana, que feien més d’un metre d’alçada. En total, hi havia més de 66 quilograms de marihuana a la nau.

Els Mossos van localitzar i detenir el propietari i el llogater de la nau, tots tres veïns de Lloret de Mar i Sant Celoni, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts van passar a disposició judicial i van ser declarats amb llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics