Malgrat de Mar rep vuit distincions de qualitat turística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La població veïna va rebre ahir vuit certificats del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola, que, a la comarca del Maresme, gestionen la Diputació de Barcelona conjuntament amb la Cambra de Comerç. Malgrat a rebut 8 dels 72 guardons SICTED que s’han repartit al llarg del Maresme i és l’única població que compta amb les dues oficines turístiques de la vila amb aquesta certificació.

Entre les diferents distincions hi ha hotels, càmpings i les dues oficines de turisme de la vila. Al total de l’estat es concedeixen 456 certificats de qualitat turística i la comarca del Maresme n’ha rebut 72, repartits en diferents municipis com ara el mateix Malgrat, Santa Susanna, Calella, Pineda de Mar, Arenys de Mar i Arenys de Munt.

En aquest sentit, l’Alt Maresme es consolida com la zona impulsora en el sector turístic del total de la comarca.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació és una metodologia de treball que garanteix que l’empresa o el servei turístic ha complert una sèrie de requisits que acrediten la seva qualitat. Al Maresme, l’ens gestor del projecte és el Consorci de Promoció Turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics