URGENT

El pinedenc Pere Aragonès no descarta incorporar-se al nou govern català

Compartiu aquesta història
pere-aragonc3a8s
Aragonés al Parlament

Aragonès és regidor a Pineda i un dels polítics més destacats d’ERC i el seu nom ha sonat com a possible conseller del futur govern de Carles Puigdemont.

Les travesses l’han situat al capdavant d’alguna de les conselleries que recauran a mans dels republicans, però ell mateix s’ha encarregat de desmentir-ho en declaracions a Ràdio Pineda.

Tot i que deixa clar que no serà titular de cap cartera de govern, Aragonès no descarta incorporar-se com a alt càrrec en alguna de les conselleries d’Esquerra. En aquest sentit, Aragonès fa temps que és membre de la comissió de finances i economia del Parlament i és actualment secretari de Política Econòmica i Coneixement de la direcció nacional d’ERC. Justament la conselleria d’economia recaurà a ERC, amb Oriol Junqueras com a conseller.

Tot i la seva possible entrada al govern català, el republicà ha reiterat que ”la seva prioritat és mantenir el compromís amb Pineda”, d’on és regidor portaveu d’ERC,  i per això ha manifestat que continuarà al capdavant del grup municipal  a Pineda.

Aragonés, que fa 10 anys que és diputat al Parlament, ha dit que el nou govern de Catalunya ”haurà de tirar endavant un procés que no serà fàcil”, i que ”caldrà sumar esforços per fer un país millor”. Tot i això, Aragonès, de 33 anys, s’ha mostrat convençut que les dificultats es podran superar i ha agraït l’esforç de la CUP i de Junts pel Sí per arribar a un acord de governabilitat. Sobre l’expresident Artur Mas, el diputat ha parlat de ”sentit històric”.  Pere Aragonès, advocat de formació, ha demanat la confiança dels ciutadans per tirar endavant el país cap a la independència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics