URGENT

Blanes continua amb la consulta sobre el perllongament de l’Autopista

Compartiu aquesta història

Aquests últims dies, l’Ajuntament de Blanes ha tret a licitació el contracte dels treballs de suport i assessorament al procés participatiu sobre el perllongament de l’autopista de la C-32 entre Blanes i Lloret. La durada del contracte serà de dos mesos i 20 dies i té un valor de 6.200 euros.

Tal i com va anunciar fa unes setmanes el consistori, la consulta comptarà amb tres fases. La primera i més bàsica consistirà a fer arribar la informació a la ciutadania, perquè pugui comptar amb tots els elements tant a favor com en contra d’aquesta infraestructura.

La segona fase buscarà conèixer les aportacions i propostes ciutadanes per redactar la pregunta a sotmetre a consulta. La Llei preveu que la duració d’aquesta fase no sigui inferior als trenta dies. I finalment en la tercera etapa es farà la consulta popular,  per conèixer què opinen els blanencs sobre la prolongació de la C-32.

Segons la previsió del consistori municipal, la consulta popular es podria celebrar durant el març del 2016 per portar-ne l’aprovació al plenari d’aquell mateix mes.

La consulta, però, es farà tot i que els Ajuntaments de Tordera, Blanes, Lloret i Tossa ja han pactat la seva realització amb el Departament de Territori i Sostenibilitat.

De fet, l’Ajuntament de Lloret, que en el seu dia havia aprovat la realització d’una consulta popular com la blanenca, va aconseguir aprovar, també pel ple, una revocació d’aquesta consulta. Finalment doncs, tot i els compromisos inicials, la consulta de Lloret no es farà, ja que l’Ajuntament dóna ple suport al perllongament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics