Demanen justícia pel noi apallissat a les portes d’una discoteca de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Més d’un centenar de persones es van concentrar ahir a la tarda a les portes de l’Hospital de Can Ruti de Badalona on continua ingressat el noi de Montcada i Reixac de 21 anys que està en coma profund arran de la pallissa que va rebre a finals de novembre a les portes d’una discoteca del passeig Marítim de Malgrat de Mar.

La concentració era per donar suport a la família i alhora per reclamar justícia per al jove, ja que dels 11 detinguts pels fets, només un, el principal acusat dels fets, està a presó perquè té antecedents policials. La resta estan en llibertat amb càrrecs per l’agressió i per omissió d’auxili.

Els detinguts, tots ells de Granollers estan acusats de clavar-li una pallissa al noi, un cop fora de la discoteca, sense un motiu aparent.

Els pares diuen que no volen venjança, sinó que volen justícia per al seu fill i per a tots els fets similars que passen actualment. Diuen que amb els seu fill s’hi van acarnissar ja que relata que amb el primer cop, ja va caure inconscient i que tot i això van continuar clavant-li cops un cop al terra.

Segons explica la família, el noi està greu,  té moltes seqüeles, bona part de les quals són irrecuperables, però que s’ha d’esperar que es desperti del seu actual estat de coma. Tot i la gravetat de les ferides i el seu estat actual, la mare de l’agredit, té fe en que se’n sortirà perquè és molt jove i pensen que lluitarà.

Paral.lelament a la concentració d’ahir, aquesta setmana s’ha obert a la plataforma digital Change.org una petició per demanar justícia pels agressors del noi de 21 anys de Montcada.

Mentrestant, el cas d’aquest jove, que es debat entre la vida i la mort, està sota secret de sumari i continuen les investigacions judicials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics