URGENT

La Diputació presenta als Ajuntaments del Maresme les seves eines de cooperació

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, va presentar el nou marc de cooperació local per aquest mandat.

Conesa ha instat als consistoris a començar a tramitar les sol·licituds del “Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019″, on es despleguen les eines en cooperació i assistència local, per donar suport als Ajuntaments en les seves polítiques socials.

En aquest sentit, la Diputació aposta per reforçar la cooperació i l’assistència local en favor dels petits municipis i d’aquells altres que, per qüestions geogràfiques o demogràfiques, compten amb unes característiques especials. És per aquest motiu que el Pla preveu una regulació específica per als petits municipis i per als consells comarcals.

La “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”  no només són ajudes economiques directes, sinó que també  inclou transferència de recursos tècnics i materials de la Diputació als ajuntaments. També s’inclou altres àmbits la prestació de serveis de cohesió social; manteniment i reposició d’inversions per al foment de la diversificació econòmica; nova inversions per al foment de la diversificació econòmica; i ajudes a la solvència financera.

Per al proper any, el Catàleg de Serveis té prevista una dotació de 58,6 MEUR, un 7,5% més que l’any passat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics