URGENT

L’Alt Maresme  i la Selva Marítima es promocionen a Fitur

Compartiu aquesta història
Fitur, a la Feria de Madrid
Fitur, a la Feria de Madrid

Des d’ahir i fins demà diumenge se celebra a Madrid una de les fires més importants i destacada del món turístic. Es tracta de Fitur on es donen cita els principals destins turístics del món per tal de presentar les seves ofertes de cara a la present temporada no només per a touroperadors, sinó també per a particulars. Bàsicament fins demà és oberta als professionals i el cap de setmana ja també per a particulars.

Un any més, la nostra zona es promociona en aquesta fira sota el paraigües de l’estand de Catalunya. No en va, l’Alt Maresme i la Selva Marítima són un dels principals punts turístics del país rere Barcelona.

Així aquests dies hi ha representants de Malgrat, Pineda, Sta Susanna i Calella en aquesta cita turística presentant la seva oferta hotelera, lúdica i patrimonial per intentar captar l’atenció de nous visitants.

El mateix fan també Lloret i Blanes, que un any més són presents a Fitur.

La regidora de Turisme de Malgrat , Carme Ponsa, ha explicat que l’objectiu de la presència del municipi és “promocionar la marca Malgrat de Mar com a destinació turística”.

I és que els municipis turístics aprofiten aquests mesos per preparar la campanya d’enguany promocionant-se en certàmens professionals.

Per exemple, Malgrat fa uns dies ha estat a la fira de turisme i oci d’Stuttgart, el certamen més gran d’Europa dirigit al públic final que s’han celebrat aquest cap de setmana a la ciutat alemanya.

La fira ha rebut la visita de més de 65.000 persones durant el cap de setmana, segons l’Ajuntament malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics