L’amateur perd el primer partit al Palastadium per golejada

L’equip de Pai Matas no havia perdut encara al camp municipal de futbol de PLF. Després de 8 partits invictes, dissabte el Cornellà de Terri, es va endur els 3 punts del Palastàdium i per la porta gran, després de golejar a l’amateur per un contundent 0 a 4. A més, és la pitjor derrota de l’equip aquesta temporada.

Al minut 12, ja perdia per 0 a 2 i no va poder capgirar el marcador.

Moment del partit de dissabte. Albert Amaya

El PLF ha perdut una bona ocasió per obrir forat a la classificació, ja que el Cornellà era a 6 punts dels palafollencs, però ara han aconseguit retallar distàncies, cosa que fa estrènyer  la part alta de la taula. Sigui com sigui, el PLF continua 2n, a 9 punts del líder, el Llagostera i a 3 del Cornellà, que continua 3r.

Dissabte visitaran el camp del Blanes, que és 9è i que porta dos partits consecutius perdent.

El Juvenil continua 5è a la taula després de guanyar al Breda per 2 a 4. En els primers minuts hi va haver alternança en el marcador, fins que el PLF es va acabar escapant. Miquel va fer 2 gols i Guillem i Ayoub van acabar de signar la victòria del juvenil.

La propera jornada rebran a casa a l’Hostalric, que és el cuer de la classificació amb només una victòria en el campionat.

El cadet va empatar a 0 a casa contra el St Celoni. L’equip és 4t amb  29 punts. La propera jornada viatjaran al camp de l’Arbucienca, 10è classificat.

Per últim destacarem que l’Infantil jugarà la setmana que ve contra l’Olímpic Malgrat després d’haver descansat aquesta setmana. Els malgratencs són cuers  a la taula.