Blanes i Vic es promocionaran mútuament per fomentar el turisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de fomentar el turisme de proximitat i la promoció econòmica recíprocament entre els dos municipis. El conveni es concreta amb diferents accions que es portaran a terme els propers dos anys.

L’acord contempla que, en les diferents fires i activitats de gran afluència de públic, es distribuiran elements promocionals de la ciutat no amfitriona. D’aquesta manera, es vol arribar a nous públics i, per tant generar més dinamisme econòmic. D’altra banda, les respectives oficines de turisme disposaran d’informació turística de la ciutat per contribuir en la mútua difusió.

El conveni també inclou la creació d’una comissió paritària de seguiment que vetllarà pel seu desenvolupament, i que presidiran en anys alterns els regidors de turisme dels dos  ajuntaments. Entre les accions que també s’han inclòs l’intercanvi de campanyes publicitàries i suports publicitaris, així com la formalització d’acords específics per a la posada en marxa conjunta d’accions promocionals.

La idea de signar aquest conveni de col·laboració entre els dos ajuntaments va sorgir després de detectar les sinèrgies que podien sorgir entre els dos municipis que, gràcies a l’Eix Transversal, estan separats per una hora de cotxe.

Vic és un pol d’atracció per a les poblacions de l’interior de Catalunya i es pot veure complementat per Blanes com a portal de la Costa Brava.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics