La gran majoria dels denunciats a la zona d’oci de Malgrat són joves d’altres municipis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que un noi de 21 anys quedés en coma per culpa d’una brutal pallissa d’un  grup de joves a la zona d’oci de Malgrat, la Policia Local d’aquesta població ha intensificat els controls i la vigilància al Passeig Marítim.

En aquest passat mes de gener, fruit d’aquesta campanya intensiva de controls s’han tramitat 49 denúncies contra la normativa de civisme i una 15a més per infraccions de la normativa de Seguretat Ciutadana.

Segons explica la Policia Local, la gran majoria dels joves multats són de fora de Malgrat de Mar. De fet puntualitzen que de tots els denunciats, només 2 són veïns de Malgrat.

I és que molts dels joves que venen de festa a Malgrat són veïns d’altres municipis, molts de l’àrea metropolitana de BCN. De fet, la víctima de la pallissa del novembre és de Moncada i Reixach i els 10 detinguts com a presumptes autors de l’agressió són de Granollers i la Llagosta.

La intensificació de la vigilància també s’ha fet extensiu als controls d’alcoholèmia al municipi. Durant el gener s’han fet al municipi 235 proves a conductors que circulaven per vies de Malgrat, sobretot al cap de setmana.

El 14% d’aquestes proves van donar positiu, el que suposa 33 conductors amb un índex d’alcohol major del permès a l’hora de conduir.

Entre els positius d’aquest gener, en destaca un detectat al polígon industrial de Can Patalina fa 10 dies. La policia va aturar un conductor que, un cop feta la proba, superava en 5 vegades el màxim permès.

Per últim la Policia Local destaca que aquest gener hi ha hagut al municipi 2 accidents de trànsit, el registre més baix en un mes de gener des que es compatibilitzen els accidents a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics