URGENT

A mitjans de l’any que ve es reformarà la carretera de Tordera

Compartiu aquesta història

Fa només dues setmanes un cotxe que venia de Tordera en direcció al camp de futbol va sortir de la via i es va estampar contra una caseta d’obra situada al costat del camí.

Fruit d’aquest accident, el grup municipal de Ciutadans va preguntar en l’últim ple per la situació d’aquesta carretera que connecta el centre del poble amb un dels principals polígons industrials de la nostra vila.

Segons el govern local, el projecte de millora està aprovat des del 2014, però l’han de finançar les empreses del sector industrial, ja que s’entén que el deteriorament ve provocar per un “excessiu ús industrial”.

El projecte inclou el reasfaltat del camí, la creació de talussos a banda i banda i la recollida d’aigües. Josep Rueda, regidor d’urbanisme, també explica que es suavitzarà la corba tancada que hi ha al camí.

En
Destacada en groc, la corba a modificar i la creu vermella marca el lloc de l’accident de fa 15 dies

Tot el projecte, però, està pendent de recollir els diners dels propietaris del sector. Diu l’Ajuntament que ja s’ha girat el primer rebut i que a mitjans de l’any que ve està previst començar les obres que també inclouen l’arribada de la fibra òptica al centre de la vila.

El camí de Tordera era d’ús agrícola, però la instal·lació de noves empreses, sobretot Inditex, al polígon d’en Puigverd ha fet augmentar el nombre de vehicles que circulen per aquest camí, que també connecta amb Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics