URGENT

Els centres d’infantil i primària celebren demà el carnestoltes

Compartiu aquesta història

Les escoles de PLF fa dies que es preparen per la rua de demà, però els actes del carnaval  s’han allargat tota la setmana, amb els manaments del Rei Carnestoltes. Manaments tant diversos com anar a classe en pijama, amb mitjons de cada color o amb la cara pintada. Avui, dijous llarder, els centres han aprofitat per fer una sortida per tal de menjar el tradicional entrepà de truita de botifarra blanca. Tot plegat acabarà amb l’apoteosi final de demà divendres, dia assenyalat en vermell als centres educatius.

Rua de Mas Prats del 2015
Rua de Mas Prats del 2015

La llar d’infants espera els menuts pintats i disfressats. Els pares podran estar amb els nens i nenes  dins de l’aula més temps  del que és habitual per compartir una estona amb ells. Un cop marxin els pares, els infants faran la festa de disfresses amb balls i musica. Ho explica Sandra Jiménez, responsable de la Llar d’Infants.

Les dues escoles tenen prevista la seva Rua de Carnestoltes per demà divendres. Mas Prats sortirà en rua al matí, a partir de les 10. Cada classe ha triat un motiu de disfressa i demà les treuran al carrer en una rua que passarà pel centre de PLF i que anirà acompanyada per 5 carrosses elaborades per l’AMPA. Rebeca Gómez és la directora del centre.

A la tarda seran els alumnes de les Ferreries els qui sortiran en rua per mostrar les seves disfresses. En el cas d’aquesta escola, fa temps que s’ha apostat per que cada alumna es disfressi del que vulgui, sense que cada classe treballi un motiu concret. Núria Vidal, cap d’estudis del centre n’explica els motius.

Després de les rues, les escoles faran festa dins dels centres educatius. La celebració dels actes públics de les escoles obligaran a restringir el trànsit en els carrers principals del centre de PLF, pel que la Policia recomana està pendent de la senyalització excepcional.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics