URGENT

Pineda suspèn el Carnestoltes Infantil per la mort d’un nen de la població

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Pineda ha suspès els actes previstos dins el Carnestoltes infantil arran de la mort aquest dimecres d’un nen de la població. L’infant, de 10 anys, i veí de Poblenou, ha mort a conseqüència d’un accident que va patir diumenge passat, en que va partir un cop al cap. Segons expliquen fonts de l’Ajuntament, el noi estava ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron i era alumne de l’escola Poblenou de Pineda.

L’Ajuntament de Pineda ha emès un comunicat en que mostra el seu condol a la família i amics del menor. Ahir a la tarda, un cop acabades les classes es va fer un minut de silenci a l’escola Poblanou i a l’Escola Antoni Doltra. L’Ajuntament de Pineda ha posat a disposició de la família els recursos i professionals de l’Àrea de Benestar Social i suport psicològic.

L’Ajuntament i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de les Escoles Montpalau, Poblenou, Antoni Doltra i l’Associació de Veïns Unió de Poblenou han acordat suspendre, en senyal de condol, la rua de Carnestoltes infantil, organitzada per aquest dissabte 6 de febrer. També s’ha anul·lat la xocolatada i l’espectacle d’animació previstos, en acabar la rua de dissabte.

El noi, a més,  Era jugador de l’equip Benjamí A del club de futbol de Calella. L’entitat l’entitat calellenca, que ha anunciat que convoca per aquest vespre, cinc minuts de silenci en el seu record. Serà al Camp de Fubtol de Mar de Calella.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics