URGENT

Alerten de la presència de joves fent “botellon” en places de PLF

Compartiu aquesta història

La Policia Local de PLF està al cas d’un grup de joves, molts d’ells menors d’edat, que ocupen places i espais públics de PLF per consumir begudes alcohòliques algunes nits.

Segons fonts policials, també se’ls ha detectat alguns dies entre setmana, i acostumen a canviar d’emplaçament per intentar burlar la persecució policial.

Segons aquestes fonts, els joves, que no arribarien a la 10a,  aprofiten la bonança climàtica per consumir begudes alcohòliques comprades en supermercats es espais públics. Així se’ls ha detectat al Parc de les Esplanes, al voltant de l’església de St. Genís i en espais de Ciutat Jardí.

Habitualment són detectats per la policia o bé són denunciats pels veïns.

Sigui com sigui, la normativa vigent de convivència i civisme a PLF considera una infracció lleu tant el consum d’alcohol en grup en vies públiques,així com el consum per part de menors.

La norma preveu sancions d’entre 100 i 200€ en aquests supòsits. Tot i això no s’han tramitat denúncies als joves que s’ha detectat fins ara.

La policia reconeix que a l’estiu aquest fenomen va a més, però que a l’hivern es redueix el nombre de joves, per la baixada de temperatures. En canvi, enguany la bonança d’aquest hivern permet que el fenomen continuï.

Els joves identificats són de PLF, però també de Malgrat i Blanes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics