URGENT

Aquest cap de setmana arriba el Carnestoltes

Compartiu aquesta història

No serà a PLF, que com sempre el celebrarà una setmana més tard, però sí que el Rei Carnestoltes arriba aquests propers dies a Malgrat, Blanes, Tordera, Pineda o Calella.

Malgrat farà aquest vespre la seva Rua temàtica ambientada amb el món de la mineria. Repeteix la fórmula de l’any passat, dividint els participants en dos bàndols que sortiran des de 2 punts diferents del municipi i es reuniran a la Plaça de l’església, on es farà la lectura del pregó del Rei Carnestoltes. Tots plegats es dirigiran llavors cap al Pavelló dels Germans Margall, on es farà el ball de disfresses  a partir de les 23h. Ho explica el regidor de Cultura de Malgrat, Albert Cuní.

Moment de la Rua de Carnaval d`aquest matí a PLF
Moment de la Rua de Carnaval d`aquest matí a PLF

Demà es farà la Rua infantil que començarà a la plaça de Pau Casals a les 6 de la tarda.

Pineda farà la rua diumenge al matí, a partir de les 11. La Rua acabarà a la plaça de les Mèlies  on el XIP prepararà la tradicional escudellada popular.

La setmana que ve, el dia 13, Pineda i Calella es tornen a unir per fer la Rua de l’Alt Maresme.

Abans, demà Tordera també tindrà la seva rua de carrosses i comparses. Començarà a les 5 i acabarà a la plaça de l’esglèsia amb una xocolatada popular. A Tordera es fan diferents concursos com la millor disfressa a la feina entre d’altres.

Blanes enceta proposta de carnestoltes. Demà es dedicarà exclusivament als més petits amb diferents activitats concentrades al passeig de Dintre. La proposta es diu Carnaval per a tota la família. Ho explica Pere Box cap de l’àrea de cultura de Blanes.

La Rua d’adults de Blanes es farà diumenge a les 5 de la tarda pels carrers del municipi de la Selva.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics