La confraria de PLF presenta el cartell de la processó de Setmana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Lluny de la polèmica i a través de la seva plana al Facebook, la Confraria de St. Lluís i Sta. Maria de Palafolls ha presentat aquest cap de setmana el cartell promocional de la processó prevista pel dia 25 de març.

Es manté totes les característiques que ja s’havien anunciat el dia de la presentació de l’entitat. La processó començarà a la capella de St. Lluís, on els legionaris faran la vigília de les dues imatges que processaran després pel carrer del barri a partir de quarts de 7 de la tarda.

Durant el camí de la processó es farà una ofrena floral a la plaça Constitució, on es beneirà  la nova Confraria. La comitiva passarà per av del mar, av Itaca i carrer St Miquel fins arribar de nou al carrer de la capella de St Lluís, una via que estarà plena de espelmes i ciris il·luminant el camí dels dos passos.

El cartell de la processó
El cartell de la processó

L’entitat continua endavant amb l’activitat tot i la prohibició de l’Ajuntament. Entorn a la polèmica, l’entitat ha rebut el suport de l’altra Confraria que té previst participar a la Setmana Santa de PLF.  El president de la “Confraria del Jesús del Perdón” de Malgrat, Jordi Simarro, no entén la polèmica ni la batalla encetada a PLF per la presència dels legionaris desfilant al barri. Asseguren que és una altra manera de fer les processons. L’entitat malgratenca hi dóna ple suport.

Aquesta confraria cedeix la imatge de la Verge del Calvari que processionarà amb un pas fet  per l’entitat palafollenca.

Simarro desvincula la Confraria de PLF amb la política local.

Qui també s’ha posicionat a favor de la presència dels legionaris a PLF,  el president del PP al Maresme, Diego Sánchez qui creu que l’Ajuntament s’equivoca en prohibir els legionaris. Diu que és un atac a la llibertat d’expressió i entén l’empipament del Confrare Major de l’entitat i alhora regidor del PP a PLF, Óscar Bermán.

La processó de Setmana Santa de St Lluís compta amb el suport de diferents comerços i empreses del barri

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics