Condemnen un jove per agredir a un altre a ganivetades a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Audiència de Girona ha condemnat a 2 anys de presó un jove que va intentar matar-ne un altre a punyalades durant una discussió davant d’una discoteca de Blanes l’abril del 2010.

L’acusat s’enfrontava a una pena de 8 anys per un intent d’homicidi però li han rebaixat la condemna perquè ja ha pagat part de la indemnització a la víctima i perquè el cas ha trigat prop de sis anys a arribar a judici.
Fiscalia, acusacions i defensa també han pactat 5 mesos de presó per a un altre acusat, en aquest cas  per un delicte d’encobriment perquè va intentar ajudar el seu amic amagant la navalla de l’agressió. Un tercer acusat per una falta de lesions ha quedat absolt perquè han retirat l’acusació.
Els fets es remunten a la matinada del 4 d’abril del 2010. Segon han reconegut els dos joves condemnats, cap a dos quarts de sis es van creuar amb dos joves més amb qui ja havien tingut una disputa dues setmanes abans.

Els dos grups van començar a discutir i a increpar-se. Aleshores, un dels joves li va donar un cop de cap al front al principal condemnat. Això va fer que comences la baralla a cops de puny.

El fiscal recull que l’acusat va treure una navalla, que tenia una fulla de 7,5 centímetres, i li va assestar diverses ganivetades a la zona costal dreta.

Una ambulància va traslladar el jove apunyalat fins a l’Hospital comarcal de Blanes. Com a conseqüència de les ferides, la víctima va haver d’estar quedar quatre dies ingressat i va necessitar 32 dies de curació. Les lesions eren de risc vital i sense atenció mèdica haurien posat en perill la vida de la víctima, a qui li han quedat com a seqüeles estètiques cicatrius d’entre dos i tres centímetres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics