URGENT

Alerta per l’augment de robatoris a PLF

Compartiu aquesta història

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra investiguen  la successió de robatoris a habitatges i establiments comercials que s’estan produint en les últimes setmanes a PLF.

L’últim episodi va ser la matinada d’ahir, pels volts de les 5, quan 3 joves van entrar en una perruqueria de l’av Costa Brava, en ple centre. La propietària del comerç, Isa Ramos, explica que tot va ser molt ràpid, llençant una pedra van trencar el vidre per accedir al local, d’on es van endur la caixa registradora, tot i la foscor. Un cop fora de la perruqueria, van aconseguir obrir la caixa, d’on van endur-se les monedes del canvi.

Entrada a la perruqueria en la que van entrar a robar ahir. Facebook
Entrada a la perruqueria en la que van entrar a robar ahir. Facebook

Aquest robatori ha estat l’últim de tot un seguit d’entrades en establiments comercials i cases i pisos. Segons fonts policials, en qüestió de 5 setmanes,  han entrat en una benzinera, a una botiga de roba (en dues ocasions consecutives),en 2 cases disseminades  i també en dos habitatges del centre de la poblacions. A banda li cal sumar una estrebada d’una bossa de mà en ple carrer, just fa 10 dies.

Segons el regidor de governació de PLF, Rafel Cubarsí, tot sembla indicar que en tots els casos són els mateixos  lladres. Serien tres joves, que estudien bé les rutines de les víctimes, però també les de la Policia Local.

Cubarsí demana la col·laboració ciutadana per poder detectar als possibles lladres. Serien 3 joves, vestits amb dessuadores amb caputxa que estarien atents als moviments  de  les possibles víctimes.

També assegura que també actuen en d’altres municipis propers i que solen despitar l’atenció de la policia per poder actuar lliurament.

Justament avui divendres es fa a PLF, la Junta Local de Seguretat, on Policia Local i Mossos coordinen estratègies. Aquesta onada serà un dels temes a tractar en aquesta reunió. El regidor assegura, que els comandaments policials estan preocupats i que estan ja fent accions per aconseguir localitzar i detenir els presumptes lladres. Amb tot insisteix de la importància de la col·laboració ciutadana.

[row][one_fourth]

Si observes qualsevol
actitud sospitosa:
truca a la Policia Local
608 74 04 04

[/one_fourth][three_fourths][/three_fourths][/row]

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics