URGENT

PLF celebra demà la seva rua de Carnestoltes amb 16 colles

Compartiu aquesta història

A partir de les 6 de la tarda de demà, començarà la festa i la disbauxa amb la gran rua de carnestoltes de PLF que recorrerà els principals carrers del centre de la nostra vila

En total hi desfilaran 15 carrosses i 1 comparsa, la majoria de PLF, però també de poblacions veïnes, sobretot de Tordera, amb 5 colles o Malgrat. En la majoria de casos són entitats, però també colles d’amics. Hi haurà carrosses de l’Esplai El Pas, dels balls en línia, de l’AMPA de Mas Prats, d’entitats esportives locals, o el trenet que ja van utilitzar l’any passat els nois de la Residència del Pinya de Rosa de PLF. Feia molts anys que la rua de PLF no aconseguia tanta participació.

De fet la primera previsió del consistori era donar una ajuda econòmica de 150€ a les 10 primeres colles que s’inscrivissin. Finalment, es va ampliar les ajudes a 13 carrosses i comparses.

En total les 16 colles mobilitzaran unes 500 persones  pels carrers del nostre municipi. Una d’elles a més lluirà una disfressada guardonada en altres carnavals.

La Rua començarà a l’Av Costa Brava, passarà pels carrers Ramon Turró, Riera de la Burgada i Major, fins arribar a la plaça del Fòrum Palatiolo, ja que al teatre es farà la festa i el ball de disfresses. Ho explica Antonio Marin, membre de la Comissió de Reis i Carnestoltes, organitzadora de la rua.

Per part dels organitzadors es demana a tothom ser responsables i estar atents als dispositius de seguretat establerts per part de la Policia Local per tal de garantir el correcte desenvolupament de la festa. En aquest sentit Protecció Civil distribuirà 700 polseres identificatives per a infants per tal d’evitar que els nens es puguin perdre en les aglomeracions de la rua. A la polsera  s’hi ha d’escriure el nom i les dades de contacte.

Diumenge es farà una petita rua a St. Lluís, amb la tradicional festa del caramel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics