URGENT

L’amateur guanya al cuer i es referma en posició de promoció d’ascens

Compartiu aquesta història

Després del descans de carnaval, l’amateur ha reprès la competició i ho ha fet amb una victòria a casa contra el cuer, el Besalú. Amaya va marcar el primer del PLF a la mitja hora de partit i Mancheño tancava el marcador gairebé a l’últim minut del partit. 3 punts més que mantenen al PLF com a segon classificat a 7 punts del Llagostera i amb un coixí de 6 punt sobre el Banyoles, que ara són 3s.

La propera jornada jugaran al camp del Roses, que són 12s classificats.

El juvenil encadena la 3a victòria consecutiva després de golejar, 1 a 4, al Cuatro Vientos de Blanes. Perez va marcar el primer del PLF al minut 19, i els tres gols restants van arribar a la segona meitat  gràcies a Ferrer, Mateo i Gallart, ja a les acaballes del partit. L’equip és 5è a la taula classificatòria  i la propera jornada jugaran al municipal de PLF contra el penúltim classificat, el St Hilari.

El cadet i l’infantil també han reprès la competició amb victòria. Els primers  ho han fet a casa contra el Breda per  3 a 2. L’equip va anar al descans perdent 0 a 2. A la represa, però, el PLF es va posar les piles i va aconseguir donar la volta al marcador amb 2 gols de Noel i un d’Alex.  Ara l’equip és 4t classificat i la propera jornada, aquest dissabte,m jugaran a l camp del Maçanet de la Selva, 10s.

Molt vibrant va ser el partit de l’infantil a casa del Racing Blanenc. El marcador s’anava alternant entre els de la Selva i els palafollencs. Finalment el PLF es va endur el partit, 4 a 5, amb una actuació destacada de Jordi, que va marcar 3 dels 5 gols dels palafollencs. Els altres van ser de Marcos i Pau.

L’equip és 7è després d’encadenar 3 victòries seguides. El proper partit serà contra la Vidrerenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics