L’amateur guanya al cuer i es referma en posició de promoció d’ascens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després del descans de carnaval, l’amateur ha reprès la competició i ho ha fet amb una victòria a casa contra el cuer, el Besalú. Amaya va marcar el primer del PLF a la mitja hora de partit i Mancheño tancava el marcador gairebé a l’últim minut del partit. 3 punts més que mantenen al PLF com a segon classificat a 7 punts del Llagostera i amb un coixí de 6 punt sobre el Banyoles, que ara són 3s.

La propera jornada jugaran al camp del Roses, que són 12s classificats.

El juvenil encadena la 3a victòria consecutiva després de golejar, 1 a 4, al Cuatro Vientos de Blanes. Perez va marcar el primer del PLF al minut 19, i els tres gols restants van arribar a la segona meitat  gràcies a Ferrer, Mateo i Gallart, ja a les acaballes del partit. L’equip és 5è a la taula classificatòria  i la propera jornada jugaran al municipal de PLF contra el penúltim classificat, el St Hilari.

El cadet i l’infantil també han reprès la competició amb victòria. Els primers  ho han fet a casa contra el Breda per  3 a 2. L’equip va anar al descans perdent 0 a 2. A la represa, però, el PLF es va posar les piles i va aconseguir donar la volta al marcador amb 2 gols de Noel i un d’Alex.  Ara l’equip és 4t classificat i la propera jornada, aquest dissabte,m jugaran a l camp del Maçanet de la Selva, 10s.

Molt vibrant va ser el partit de l’infantil a casa del Racing Blanenc. El marcador s’anava alternant entre els de la Selva i els palafollencs. Finalment el PLF es va endur el partit, 4 a 5, amb una actuació destacada de Jordi, que va marcar 3 dels 5 gols dels palafollencs. Els altres van ser de Marcos i Pau.

L’equip és 7è després d’encadenar 3 victòries seguides. El proper partit serà contra la Vidrerenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics