Bermán demana tancar temporalment les facultats de polítiques perquè creu que adoctrinen

Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En les últimes setmanes el popular ha donat diferents entrevistes al portal conservador Alerta Digital, en les que ha criticat al seu partit després de les eleccions generals, al govern de PLF per la prohibició dels legionaris a la Setmana Santa i des d’on ha demanat prohibir les mesquites per enaltiment de l’islamisme radical. També ha demanat la suspensió de l’autonomia catalana pel “desafinament” separatista.

Tot plegat ha aixecat molta polseguera a les xarxes, però l’última entrevista ha estat la que més enrenou ha  despertat.

Bermán demanava tancar temporalment les facultats de sociologia i polítiques de l’Estat, ja que considera que els professors estan adoctrinant en favor de les esquerres. De fet, assegura que són fabriques de marxistes.

Demana una depuració del professorat per garantir que ofereixen les classes sense adoctrinament en el sectarisme i l’odi.

La informació ha estat comentada tant a favor com en contra pels usuaris tant de Facebook com de Twitter, sobretot després que diaris com El Periodico o El País se’n fessin ressò.

Per exemple, Jaume Asens, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, es preguntava a twitter d’” On surt aquesta gent”, en referència al regidor palafollenc. O la 3a tinent d’alcalde de Pineda, Silvia Biosca, qualifica la proposta de preocupant i li recorda que no tothom ha de pensar com ell.

Ahir mateix les últimes declaracions de Bermán van trobar resposta del Col.legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

En un comunicat asseguren que hi ha una gran qualitat universitària a Catalunya i que es formen a bons professionals amb capacitat crítica. El col·legi a més, convida a Bermán a estudiar per” aprofundir en el seus coneixements de ciència política i sociologia”.

Bermán es defensa i assegura que parla sense complexes i amb coherència i des de la llibertat d’expressió. De fet també ha tingut missatges de suport, com de l’exregidor del PP a Lleida Xema Solé, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics