Les JERC demanen a Bermán que “no embruti” el nom de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La branca juvenil d’ERC s’ha mobilitzat aquest passat cap de setmana per expressar el seu rebuig a les polèmiques declaracions que està fent recentment el regidor del PP de PLF, Óscar Bermán.

El detonant ha estat la proposta del popular de tancar temporalment les facultats universitàries de sociologia i polítiques per ser “fàbriques de Marxistes”. Bermán demana una “depuració” del professorat per evitar el que considera adoctrinament.

La pancarta penjada a la passera de PLF diumenge al matí. Xarxes Socials
La pancarta penjada a la passera de PLF diumenge al matí. Xarxes Socials

Les JERC  consideren que aquestes declaracions del popular són “retrogrades” i d’un “ínfim rigor democràtic”. Lamenten que el nom de Palafolls quedi associat a aquestes idees i per això aquest cap de setmana van penjar una pancarta de la passera de PLF en la que es podia llegir: “Bermán, no ens avergonyeixis”.

La pancarta es va penjar dissabte al vespre i la va retirar la Policia Local l’endemà al matí després que se’n denunciés la seva presència.

Aleix Freixa, responsable de la secció local de les JERC, explica que aquests tipus de declaracions del regidor del PP embruten el nom del nostre municipi.

Freixa assegura que no és cap atac a l’honor del regidor del PP de PLF, i confirma que tant les JERC com altres associacions polítiques juvenils estan parlant sobre accions a fer per demostrar el rebuig a la presència dels exlegionaris a la Setmana Santa de PLF.

Els legionaris han estat convidats per la nova confraria de PLF, que presideix el mateix Óscar Bermán.

Un Bermán que no ha trigat a contestar als joves d’ERC. Ha declinat fer-ho en aquesta emissora, a qui acusa d’intentar destruir la seva imatge i ho ha fet a través d’Alerta Digital, on ha qualificat a les JERC de gentussa. Bermán diu que denunciarà la direcció de les JERC i  descriu un clima prebèl·lic a Catalunya, similar, diu, al previ a la Guerra Civil Espanyola. Lluny de fer-lo desistir en les seves declaracions, assegura que això el nodreix en la seva lluita.

De fet avui mateix ha anunciat que presentarà una moció a l’Ajuntament de PLF contra l’actual llei contra la violència de gènere, ja que assegura que la majoria de les denúncies per maltractament són falses.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics