URGENT

Pineda demana a la Generalitat que completi les obres de la Depuradora de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet aquest dijous una visita institucional a Pineda de Mar on l’ha rebut l’alcalde, Xavier Amor, acompanyat per una nombrosa representació de regidors.

Després d’una reunió de treball dins el consistori, els responsables polítics han fet una visita a l’Estació de Depuració d’Aigües Residuals (EDAR) de l’Alt Maresme i la sala multi espai de la Biblioteca Serra i Moret de Pineda.

L’alcalde de Pineda ha demanat al delegat del Govern a Barcelona que la Generalitat faci els tràmits necessaris per finalitzar les obres projectades inicialment a la depuradora. Amor reclama el tractament terciari per aquesta estació, tal i com s’havia acordat en el seu moment, i que les instal·lacions comptin amb l’edifici que s’havia de destinar al Centre d’Interpretació de l’Aigua.

En aquest sentit, l’alcalde demana col·laboració a la Generalitat perquè busqui tots els recursos econòmics disponibles, també a nivell europeu, per al finançament de les obres pendents a la depuradora de l’Alt Maresme.

Aquesta estació de tractament d’aigües residuals es va posar en marxa l’any 2012 i dóna servei a tot l’Alt Maresme, i és on van a parar les aigües brutes del nostre municipi, però també de Pineda, Calella, Santa Susanna o Malgrat.

Durant la reunió de treball s’han tractat d’altres temes, com ara la preocupació compartida per l’Ajuntament de Pineda i per la Generalitat per a la captació d’inversions que generin la creació de llocs de treball.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics