El govern descarta fer una rotonda a l’entrada de PLF, però si reordenarà la senyalització semafòrica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els últims accidents de trànsit a la zona dels semàfors de PLF ha fet qüestionar el sistema d’accés al nostre municipi. Fa temps el consistori tenia la previsió de reformar l’entrada al nostre municipi. El projecte incloïa el soterrament de la carretera principal que connecta amb la Costa Brava, la bv682, amb diferents sortides i entrades al municipi. També es preveia crear un pas superior que connectava directament el centre de PLF amb el barri de St. Lluís. Aquests projecte, amb un cost aproximat de 9 milions d’€, va quedar aturat per l’esclat de la crisi.

Ara el consistori manté que els semàfors són la millor opció per garantir la seguretat a l’entrada del nostre municipi i descarta fer una rotonda.

Tot i que es manté l’actual accés amb els semàfors, el consistori ja va anunciar que vol millorar el sistema semafòric actual, ja que entén que és complicat i condueix a errors que perjudiquen la seguretat de la zona. Valentí Agustí és alcalde de PLF.

Ara els serveis tècnics del consistori buscarà la millor solució mantenint els semàfors actuals, ja que el consistori manté que han ajudat a reduir la sinistralitat en aquest punt del nostre municipi i ha millorat la seguretat dels vianants

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics