URGENT

Blanes farà una 20a d’exposicions fins al setembre

Compartiu aquesta història

Per tercer any consecutiu, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes aposta per potenciar les arts plàstiques, la fotografia i altres demostracions artístiques a través de les exposicions que s’han programat a les tres sales municipals.

Flyer promocional
Flyer promocional

Per donar-ho a conèixer, s’ha distribuït 6.000 flyers informatius amb tota aquesta programació.

Totes aquestes mostres es faran a les 3 sales municipals. Es tracta de les habituals Sala García-Tornel, al carrer Ample i la Casa Saladrigas, al passeig de mar. Enguany s’hi incorpora, com a principal novetat la Sala Casa Oms, ubicada al costat de la Sala García-Tornel, al mateix Carrer Ample

En aquest nou espai, recuperat des del passat mes de setembre pel consistori, s’hi allotjaran tres exposicions, organitzades amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Blanes. Per la seva banda, a la Sala García-Tornel se n’han preparat vuit, el  mateix nombre que també s’allotjarà a Casa Saladrigas.

La primera exposició d’aquest programa és va posar en marxa divendres a la Casa Saladrigas. Es tracta de l’obra tèxtil de l’artista blanenca Victoria Cano, que es podrà visitar fins al 6 de març. Presentada sota el títol Una mirada al mar, mostra peces de l’art del tapís i d’altres modalitats tèxtils.

Dins aquesta programació hi haurà  també mostres fotogràfiques, d’arts visuals, música i cinema històric.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics