URGENT

Malgrat organitza una fira d’Outlet de moda aquest divendres

Compartiu aquesta història

Els comerços locals de Malgrat juntament amb l’empresa Malgrat Turisme participen aquest divendres al primer Outlet de Moda i Complements que es farà al Pavelló Vell de l’Av. Tarragona.

Aquesta primera experiència preveu reunir diferents ofertes comercials dins el pavelló a partir de les 3 de la tarda u fins les 11 de la nit.

L’organització preveu que hi participin una 30a d’establiments locals que hi aportaran ofertes de roba d’home, de dona i de nens així com sabates i altres complements de les botigues participants en aquesta primera edició de Malgrat Outlet. Ho explica la regidora de turisme de Malgrat, Carme Ponsa.

L’amplitud d’horari pretén donar la possibilitat a tothom a poder visitar aquest gran outlet, sigui quin sigui el seu horari laboral.

De fet  aquesta activitat s’assembla a les celebracions com el Blanes 12 o el Girona10, ja que més enllà de l’oferta comercial de les botigues, també una vintena de bars i restaurants del municipi han creat menús i ofertes especials per a gaudir en els seus establiments. Unes ofertes que es podran gaudir durant tot el dia.

Totes les ofertes, menús i altres descomptes estaran exposats en el recinte del Pavelló Municipal, perquè els visitants de l’outlet en puguin gaudir.

Aquesta és una nova acció de promoció del comerç local de Malgrat de Mar que compta amb el suport de l’Associació de Comerciants de Malgrat i de Malgrat Turisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics