La Fundació del Molí obrirà un nou outlet de roba infantil i traslladarà el Massimo Dutti

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies els operaris treballen sense descans per adequar el que serà el nou local de les Botigues Fora de Sèrie, a l’avd de la Costa Brava, just davant del Parc Joaquim Ruyra. L’èxit de la fórmula dels outlets  de la Fundació del Molí han animat a l’entitat a buscar un nou local per tal de traslladar-hi la botiga de roba masculina i femenina de Massimo Dutti, que actualment es troba al carrer Major.

La previsió és que en les pròximes setmanes es tanqui la botiga actual i es traslladi l’activitat comercial en aquest nou local, que permetrà gairebé triplicar l’espai actual.

Nova botiga de Massimo Dutti
Nova botiga de Massimo Dutti

Des de l’entitat expliquen que la manca d’espai es feia evident i davant la impossibilitat de créixer al carrer Major, s’ha decidit buscar un local igualment cèntric que permeti traslladar el Massimo Dutti i, a més, poder encabir-hi una nova botiga.

I es que el nou local, que abans ocupava una botiga de mobles, es dividirà en dos espais. El principal serà per a les botigues d’home i dona de Massimo Dutti, i l’altre, servirà per a que aterri al nostre municipi la marca Condor.

Es tracta d’una empresa d’Arenys de Mar que va començar fent només mitjons i mitges, però que des de fa uns anys  ha anat introduint noves línies de producte sempre enfocades al nadó i per a infants  fins els 14 anys.

Es tracta d’una de les empreses més importants de confecció i gènere de punt infantil de la nostra zona que obrirà un outlet al nostre municipi de la mà de la Fundació del Molí.

Amb aquest nou local, la Fundació tindrà 5 botigues al centre de PLF: Massimo Dutti, Fora de sèrie, Oysho, Bershka, Yerse i Condor. Totes elles al centre de PLF.

Un cop es posi en marxa aquest nou local, amb les dues noves botigues, es podrà donar feina a més persones amb malaltia mental, que les la principal missió d’aquests outlets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics