URGENT

Consternació a Malgrat per la sobtada mort d’un nen en ple carrer

Compartiu aquesta història

Segons informa El Malgratenc, els fets han succeït aquest dimarts, pels volts de les tres de la tarda, al carrer Indústria de Malgrat de Mar, quan la víctima, de 5 anys, anava caminant cap a l’escola acompanyat de la seva mare.

Quan passava pel carrer Industria, l’infant ha patit sobtadament una aturada cardiorespiratòria.
De seguida han arribat efectius dels serveis mèdics, policia local i mossos d’esquadra que li han les maniobres de reanimació. Els sanitaris han necessitat fins a 40 minuts per estabilitzar la víctima i poder-la traslladar en helicopter medicalitzat fins a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

Tot i això, el menor va morir ja al centre hospitalari, pels volts de quarts de 8 del vespre.

Segons aquest digital, el menor patia una malaltia congènita.
El Malgratenc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics