4 detinguts a Lloret per amenaçar i agredir a un familiar per robar-li diners

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Lloret, van detenir dijous passat, quatre homes, d’entre 23 i 64 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal i un delicte d’amenaces.

El mateix dijous, al voltant de les nou del vespre, els mossos van rebre l’avís que un home demanava auxili en un carrer de Lloret perquè quatre homes l’estarien colpejant. Segons un testimoni, uns individus havien obligat a la víctima a pujar en un turisme i havien fugit en direcció la població de Blanes.

Immediatament, els mossos van realitzar diversos controls als accessos d’aquesta població, que van permetre localitzar i detenir un dels presumptes implicats.

Un segon implicat en els successos, germà del primer detingut, es va presentar voluntàriament a les dependències de la policia local. L’home, que presentava cops i restes de sang, també va ser detingut pels mossos.

Simultàniament, els mossos van localitzar la víctima en un carrer de Lloret de Mar i el van traslladar amb ambulància per ser atès de les contusions i les ferides superficials. La víctima va manifestar als agents que uns familiars l’havien lligat, colpejat i acusat de robar una gran quantitat de diners. Per por, va dir que els acompanyaria on guardava els diners. Quan el van pujar dins el turisme, la víctima va aprofitar el trajecte per escapar saltant del cotxe en marxa.

Hores després va concloure la investigació amb la localització i  la detenció, a Lloret de Mar, dels altres dos presumptes autors implicats en la detenció il·legal i les amenaces.

Els detinguts, amb antecedents, van passar dissabte a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics