URGENT

L’empadronament a Blanes requereix de cita prèvia

Compartiu aquesta història

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, ha posat en marxa, aquesta setmana, el sistema de Cita Prèvia obligatòria per poder fer dos dels principals tràmits relacionats amb l’empadronament. D’aquesta manera caldrà  tramitar l’alta i fer el canvi de domicili al Padró d’Habitants sempre amb cita concertada.

L’Ajuntament de Blanes assegura que la mesura vol evitar cues als ciutadans, ja que es calcula que fer aquests tràmits es necessiten uns 20 minuts de mitjana. Això significa que la resta d’atencions que es realitzen a les dependències de l’Oficina d’Atenció al ciutadà s’endarrereixin considerablement.

Les altres diligències relacionades amb l’empadronament, com sol·licitar un volant històric de convivència, no cal que es concertin prèviament a través d’aquest sistema, ja que només requereixen presentar l’original del DNI, el NIE o el Passaport del qui ho sol·licita i per tant és més senzill i ràpid. Per contra, tant la tramitació d’alta com el canvi de domicili al padró necessiten un altre tipus de documentació i més  elaboració, cosa que es tradueix en més temps de tramitació.

Des de mitjans del mes de febrer l’Oficina de l’AMIC ja va dividir les demandes de Cita Prèvia per a tres casos concrets: les que tenen a veure directament amb el padró, les d’atenció ciutadana en general, i les que específicament estan relacionades amb el servei de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), que és dins de les  dependències de l’AMIC.
La Cita Prèvia es pot sol·licitar telefònicament de dilluns a divendres, o a través de la plana web de l’Ajuntament de Blanes.

Trobareu el contacte al web de Ràdio Palafolls.

 

 

De vuit del matí a tres de la tarda al telèfon 972 379 300, 

de tres de la tarda a dos quarts de deu de la nit al 972 379 399.

També es pot fer telemàticament a l’enllaç: www.blanes.cat/docweb/reserva.previa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics