URGENT

S’alenteix la reforma dels pisos socials dels mestres del Carl Faust de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, l’alcalde i equip tècnic de l’Ajuntament de Blanes han visitat els pisos dels mestres de l’antiga Escola Carles Faust per valorar les tasques a fer per arranjar-los i poder entrar-hi a viure  com a pisos socials.

Les previsions indiquen que la rehabilitació dels immobles no podrà ser tan ràpida com s’havia pensat. Això és perquè, tot i que l’estat general dels pisos és acceptable, no s’ajusten a normativa a nivell de seguretat ni d’aïllament tèrmic, entre d’altres. També caldrà fer una revisió a la instal·lació elèctrica, així com instal·lar comptadors d’aigua i llum individualitzats i adaptats a normativa, a banda d’altres tipus d’arranjaments.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiañez, no amaga la decepció per relentitzar la posada en marxa d’aquests pisos socials.

De moment, el consistori ja havia destinat una partida de 10.000 € amb aquest objectiu, i ha de fer els tràmits oportuns amb la Diputació de Girona per poder obtenir una subvenció de 6.000 €

L’objectiu és disposar de pisos en condicions perquè les famílies que pateixen una emergència d’habitatge puguin entrar-hi a viure sense necessitat d’haver-los d’allotjar en pensions com fins ara.

L’ajuntament anuncia que paral·lelament es continuarà treballant amb els bancs per aconseguir pisos per a usos socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics