Condueix 3 km en sentit contrari per l’autopista i begut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos de Trànsit van detenir ahir al matí un veí de Blanes de 42 anys per consuir de forma temerària per l’autopista C-32 amb sota els efectes del l’alcohol.

Cap a les 7 del matí d’aquest diumenge, les càmeres del centre de control d’autopistes van detectar un vehicle que circulava en direcció contaria per l’autopista C-32 al terme municipal de Pineda de Mar. Ràpidament, una patrulla de trànsit dels Mossos va accedir a l’autopista per interceptar el vehicle i en cas necessari tallar la circulació de la via per evitar accidents.

Poc després, la policia va rebre l’avís que el citat vehicle havia donat la volta al peatge de Santa Susanna  i que ara circulava en sentit Barcelona; fins que els agents el van aturar al peatge d’Arenys de Mar.

L’infractor, que va circular en sentit contrari tres quilòmetres des que el van detectar les càmeres, va donar positiu penalment en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 0.76 mil·ligrams per litre d’aire expirat, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Això és 3 vegades més del permés, pel que els agents van detenir el conductor com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit, concretament per conducció temerària i fer-ho sota els efectes de l’alcohol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics