URGENT

Jornada de portes obertes a l’Institut abans de les preinscripcions de final de mes

Compartiu aquesta història

Demà dimarts el centre de secundària obrirà les seves portes per tal que pares, mares i nous alumnes puguin conèixer les instal·lacions de l’institut. Això ha d’ajudar a l’hora de decantar-se abans d’haver de formalitzar les preinscripcions de cara al proper curs.

La coordinadora pedagògica de l’Institut de la Font del Ferro de PLF, explica que el període d’inscripció s’obrirà a finals d’aquest mes, però que la visita al centre sempre es fa amb temps suficient per a conèixer les instal·lacions, el projecte educatiu i per poder resoldre els possibles dubtes.

Després de la visita al centre educatiu, cap a les 7, es farà una xerrada informativa  sobre el projecte educatiu i del funcionament general de l’ensenyament secundari i del centre palafollenc.

Casado explica que els estudiants de 6è de primària dels dos centres de PLF, tant Mas Prats com Ferreries, tenen la plaça garantida a l’Institut, tot i que cal que també facin les preinscripcions.

Tot i les incertesses curriculars, la trobada de demà servirà per explicar els aspectes educatius que ja es tenen clars de cara el proper curs, quan s’haurà de desplegar més la nova llei estatal, la LOMCE.

El centre de secundària és un dels més nous de la nostra zona. Es va estrenar fa 5 anys i compta amb l’oferta de secundària; tant els 4 cursos de la ESO i els 2 de batxillerat en diferents modalitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics