El PP demanarà que es netegi la llera de la Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La diputada del  PPC al Parlament, María José Garcia Cuevas, va visitar Blanes la passada setmana, on es va reunir amb representants del sector del turisme del municipi per tal de conèixer de primera mà quines són les demandes que tenen en relació al Govern de la Generalitat.

Cuevas ha explicat que «la reunió ha sigut molt positiva i que comparteix amb el sector que cal que des del Govern de la Generalitat s’actuï amb més celeritat en tot allò que té a veure amb la millora dels serveis i els equipaments dels municipis».

Davant de les inquietuts del sector turístic i dels membres del seu partit, la diputada popular s’ha compromès a presentar una proposta de resolució al Parlament de Catalunya reclamant a l’Agència Catalana Aigua (ACA) «mesures urgents de millora de l’espai fluvial del delta de la Tordera en el seu tram final al municipi de Blanes».

Demanarant una actuació urgent en la neteja i millora de la llera de la Tordera a Blanes i recorden que no s’hi ha fet res en els últims anys pel que  s’ha anat acumulant molts sediments i vegetació que poden suposar un risc d’inundació del municipi en cas de pluges torrencials.

A més el PPC demanarà que els sediments que es retirin siguin utilitzats per reposar sorra a la platja de S’Abanell.

A banda, per a Cuevas el Govern català està “tan obsessionat” amb el procés de ruptura amb Espanya que no està per sumar les seves polítiques de promoció dels municipis i comarques a les politiques de promoció turística que es fa ja des del Govern espanyol.

Assegura que des del PPC es reclama des de fa temps aquesta interacció i treball conjunt i que aquesta manca d’entesa va en detriment de municipis com Blanes.

En aquest sentit afirma que si es sumessin esforços, i Catalunya anés a les fires internacionals sota el paraigua de la Marca Espanya, arribaria a moltes més persones i que per tant es traduiria amb un increment de visitants a casa nostra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics