L’amateur depèn d’ell mateix si vol pujar de categoria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara com ara l’equip palafollenc té a la seva mà guanyar tornar a guanyar la lliga i pujar de categoria, en el primer any a la 2a catalana.

Encara falten 10 jornades per tancar el campionat i poden passar moltes coses, però el que sí sembla segur és que l’amateur té garantida la 2a plaça, que permet jugar la promoció d’ascens.

Aquesta jornada ha guanyat a casa del Can Gibert per  0 a 3, amb gols de David, Yerlín i de Loren, que va marcar el seu 11è gol de la temporada. Una treballada victòria que, sumada a la derrota del Llagostera contra el Tordera per 2 a 0, fa que l’amateur de PLF estigui a sols 2 punts dels de la Selva, que continuen com a líders. El Llagostera ha perdut 5 dels últims 25 punts possibles, cosa que ha fet retallar la distància amb el PLF fins els 2 punts actuals, i encara han de jugar els dos equips.

Sigui com sigui, l’equip entrenat per Pai Matas continua pensant partit a partit, però amb un horitzó dificilment imaginable a principis de temporada, quan l’equip s’estrenava a la categoria, on molts equips són semiprofessionals.

Aquest cap de setmana, el PLF jugarà a casa contra el Camprodon, que són 7s.

El juvenil va perdre a casa contra el St Celoni per un contundent 0 a 5. A la mitja part, els palafollencs ja perdien per 0 a 2 i no van poder aturar al St Celoni. El PLF ha caigut fins la 6a plaça de la lliga i aquesta setmana jugaran contra el Tordera, que són 8s.

El Cadet va guanyar al Cuatro Vientos per 1 a 5, amb 2 gols  d’Alex, 2 més de Noel i un últim de Gerard. L’equip és ara 3r a la taula i la setmana que ve rebrà al municipal de PLF a l’Olímpic Malgrat que ocupa la 14a plaça.

Foto: Albert Amaya

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics