URGENT

Inditex vol posar en marxa aquest any el nou magatzem de Bershka

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres, coincidint amb la presentació dels resultats del 2015 de la multinacional gallega, Inditex va anunciar que a finals d’aquest any pretén tenir operatiu el nou magatzem automatitzat que està construint a la seva planta logística de Bershka a PLF.

De fet l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ja va avançar aquests terminis en un ple municipal. Els tràmits de canvi del plenajament han estat ràpids, tant a nivell local, com també des de la Generalitat, cosa que li han permés a la multinacional iniciar urgentment els treballs, amb la intencuió d’aixecar aquesta nova sitja, que serà de 30m d’alçada, 10m més que les instal.lacions actuals.

A banda d’aquesta obra, l’empresa també vol tenir operatives les noves línies de distribució de Zara Home a la plataforma de Cabanillas, a Guadalajara, amb una sitja de quaranta metres d’altura completament automatitzat amb una capacitat per a 42.000 palets, el que suposa emmagatzemar fins a 15 milions d’unitats.

Inditex va tenir unes vendes l’any passat de 20.900 milions d’euros, un 15,36% més que un any abans.

Paral·lelament, també va anunciar l’ampliació de la seva botiga de Massimo Dutti a PLF. Aquest establiment forma part del projecte For&from, que promou la integració sociolaboral de persones amb discapacitat. De fet la botiga de PLF va ser la primera que es va obrir en el marc d’aquest projecte, fa 14 anys, i ara ja n’hi ha 9 arreu de l’Estat.

La nova botiga de PLF estarà en marxa en breu, de fet ja ha començat el trasllat de material entre la botiga del carrer major i el nou local de l’avd Costa Brava.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics