L’AMPA del Ventajol de Blanes demanen ajuda als alcaldes de La Selva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’AMPA del Centre d’Educació Especial Comarcal Ventijol, ubicat a Blanes, ha demanat als alcaldes de la Selva reunits en el Consell Comarcal, que cada ajuntament «es faci càrrec de les necessitats del seu alumnat». Actualment, aquest centre educatiu compta amb 78 alumnes de 16 municipis diferents de la comarca selvatana. Tots ells tenen discapacitats cognitives i/o motrius que impedeixen assistir a l’escola ordinària a les seves respectives localitats. L’associació de pares i mares assegura que els és impossible arribar a tots els Ajuntaments per fer-los explicació de la situació actual dels alumnes. És per això que van anar al Consell directament, on van demanar ajuts per material escolar o pel reciclatge de llibres. També es va demanar que es reobri el servei de piscina de l’escola, ja que aquest espai és necessari per exercitar la motricitat dels alumnes.

Així mateix van sol·licitar ajuts econòmics per poder «costejar» un casal adaptat durant les vacances i van recordar que és «imprescindible» la creació d’una nova escola a Santa Coloma de Farners. Aquest nou centre  permetria als infants realitzar trajectes més curts per anar a l’escola, ja que alguns han de fer ara fins hora i mitja de trajecte per arribar a Blanes.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics