URGENT

PLF ja prepara la 2a edició del Fisures

Compartiu aquesta història

Enguany el certamen cultural s’avança a mitjans de juny i, si hi ha prou oferta, la idea és ampliar-lo 2 dies; el cap de setmana del 18 i 19 de juny.

Serà llavors quan el nostre poble es tornarà a submergir en propostes culturals diverses, des de dansa, teatre, espectacles audiovisuals i multimèdia, perfomance, poesia o música que s’aniran fent i desplegant pel centre de PLF.

Pel coordinador de cultura de l’Ajuntament, Antoni Selvaggi, el Fisures està obert a totes les mostres d’art, i quan més híbrides millor.

De fet els artistes interessats. ja poden consultar les bases de participació de la tercera edició del festival d’art multidisciplinari de Palafolls. Fins a mitjans d’abril es poden presentar les propostes per poder ser a la 2a edició del Fisures.

Els artistes i companyies interessades hauran d’omplir el formulari on·line o presencialment a l’edifici MiD per presentar la seva sol·licitud. Les categories artístiques que s’hi poden presentar són arts visuals: com ara instal·lacions audiovisuals, intervencions a l’espai públic o performances; arts escèniques de petit format com teatre, clown, cabaret, monòlegs, titelles; instal·lacions al carrer o arts musicals de creació pròpia íntima acústica; arts d’expressió del cos i dansa: dansa vertical, expressió corporal, dansa contemporània.

La programació es torna a plantejar amb les mateixes directius de crear un entorn propici per al consum cultural familiar. Es faran prevaldre les arts vinculades a l’expressió corporal i la seva ubicació en emplaçaments de pas que captivin a tot tipus de públic.   De fet segons Selvaggi es vol que el poble sencer esdevingui l’escenari on donar cabuda a propostes agosarades difícils de veure en els circuits convencionals.

Aquest 2016, Palafolls busca repetir les sinèrgies aconseguides des de fa dos anys amb els seus ciutadans i turistes culturals, primer com a satèl·lit del festival Inundart de Girona i ja l’any passat amb un festival propi. L’any passat es van presentar una 20a de propostes que van traduïr-se en una 12a d’actuacions culturals en un sol dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics