URGENT

L’amateur ja és líder empatat amb el Llagostera

Compartiu aquesta història

A falta de només 10 jornades pel final de la lliga, els nois entrenats per Pai Matas estan demostrant que no eren la ventafocs del campionat, tot i ser el seu primer any a la categoria. Fa moltes setmanes que es mantenien segons i la constància i els mals resultats de les últimes jornades del líder, el Llagostera, que han deixat escapar 13 dels últims 33 punts disputats, els ha permès conquerir aquest cap de setmana el liderat empatat a punts amb els de la Selva.

El PLF va complir amb la seva obligació i es va imposar dissabte al Camprodon per 3 a 1. Això sumat a l’empat del Llagostera ha fet que a la 24a jornada de lliga el PLF ja sigui primer, per la diferencia del gol average amb el Llagostera.

L’amateur va haver de remuntar un gol en contra del Camprodon al minut 12. A la mitja part el PLF ja havie empatat amb el gol de David, i a la represa, va sentenciar amb els gols de Loren i de Vilanova, que segellava la 16a victòria del campionat, la 6a de seguida.

L’equip no es pot despistar, ja que encara té partits complicats. Aquest proper cap de setmana, l’amateur té derbi contra el Tordera, que són 5s, però tot i que no passen pel seu millor moment estant ferits per la derrota a la primera volta. El partit serà diumenge a les 4 de la tarda al camp del Tordera..

Justament el Tordera va superar al juvenil aquesta última jornada per 2 a 1. El gol de Gallart, al minut 498, només va servir per retallar la distància dels torderencs que es va acabar enduent els 3 punts.

El Cadet, per la seva banda, va empatar a 2 a casa contra l’Olímpic Malgrat, amb gols de Noel i Gerard.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics