URGENT

Albiol demana a Bermán que es limiti a opinar de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’enèssima polèmica protagonitzada per Bermán ha obligat aquest dilluns el coordinador general del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, a renyar-lo. El dirigent popular ha considerat “ desencertades” les paraules del regidor a Palafolls i ha remarcat que el partit “no pot compartir-les”, però ha volgut treure ferro de les mateixes al·legant que, “amb tots els respectes, es tracta d’un regidor de Palafolls”.

Albiol, que portava a Bermán com a número 24 de la seva última llista electoral del desembre, diu que Bermán expressa opinions personals no de partit.

Tot i la reiteració de declaracions polèmiques de Bermán, Albiol ha descartat de moment prendre mesures contra ell, però sí ha defensat que el partit li demanarà que s’abstingui de fer valoracions polítiques més enllà de debats que afectin el seu municipi i que deixi de parlar de temes “que no li van ni li venen”. Assegura que com a regidor d’un poble que és, ha de treballar pel poble i preocupar-se, per exemple, de “si els carrers de Palafolls estan ben asfaltats”.

 Albiol creu que Bermán no tornarà a fer declaracions d’aquest tipus. Assegura que Bermán és molt passional, i dins d’això s’emmarquen aquestes declaracions, però li demana que sigui més polit, ja que sinó caldrà sancionar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics