URGENT

Bermán creu que Ada Colau hauria d’estar “fregant terres” i no d’alcaldessa de BCN

Compartiu aquesta història

El gest de l’alcaldessa de discrepar amb uns militars per la seva presència al Saló de l’Ensenyament no ha agradat al regidor del PP de PLF, Óscar Bermán, que de nou ha incendiat les xarxes a l’assegurar que en una societat seriosa i sana, Ada Colau estaria fregant terres i no d’alcaldessa. De nou ha triat Alerta Digital per fer les seves proclames, que s’han estès com la pólvora avui.

Bermán no dubte en comparar a Colau amb Carmen de Mairena i en qualificar-la d’eixelebrada plena d’odi i fòbies salvatges.

Bermán, que organitza la processó amb els legionaris, tampoc perdona a Colau la voluntat de fer fora  els exmilitars dels locals que ara utilitzen al barri de St Andreu.

També retreu a l’alcaldessa de BCN que no hagi acabat la carrera universitària, motiu pel qual la cataloga de gandula incorregible i incapacitada, que ha sabut aprofitar el descontentament popular per viure com una milionària.

Aquesta és una més de les declaracions polèmiques que està fent en els últims mesos el regidor popular i president del PP a PLF. I que li han valgut fortes clatellades de polítics, periodistes i de ciutadans. Avui mateix Pilar Rahola l’ha qualificat de “ximple” i espera que el seu partit hi actuï.

Bermán, però, ha sortit al pas de les crítiques assegurant que se’l jutge pel titular fet per un periodista i que mai ha volgut desmerèixer, però que la seva opinió és igual de valida que la de la resta.

A la tarda, ha arribat la resposta d’Ada Colau. L’alcaldessa de BCN ha contestat pel Twitter, assegurant que en una societat sana, una dona que frega el terra pot ser alcaldessa, però un masclista no hauria de ser regidor, en referència a Bermán.

IMG_-dg5jez

 

Durant gran part de la tarda, tant Palafolls com Óscar Bermán, han estat tendència a Twitter.

Foto de portada: quecorrilaveu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics