Un detingut a Malgrat per cultivar una 70a de  plantes de Marihuana a casa seva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La forta olor que desprenia la plantació va acabar delatant l’activitat. El detingut, de 56 anys i nacionalitat espanyola, havia convertit casa seva en una autèntica plantació de marihuana, segons han explicat fonts policials a Elmalgratenc.cat.

Gairebé totes les estances de la vivenda, que el detingut compartia amb la seva mare, estaven destinades a fer créixer aquestes plantes, a assecar-les i a preparar-les per a la venda. La forta pudor que sortia de l’immoble, situat al carrer Maó cantonada amb Caporal Fradera, fa mesos que havia alertat els veïns de la zona.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra seguien de prop el cas des de fa un temps i finalment, aquest dijous al vespre, han pogut accedir a l’habitatge on han descobert tota la plantació. Tècnics de l’empresa de la llum també van ser a l’entrada, ja que l’home tenia punxada la corrent il·legalment per tal d’alimentar les grans làmpades que s’usen per fer créixer la marihuana.
Els agents hi van trobat setanta plantes, que tindrien un valor d’uns 13.000 euros en el mercat. També han decomissat quatre quilos i mig de cabdells secs, que es trobaven en capses de cartró sota el llit del detingut, a punt per a la seva distribució i venda. També s’han trobat llums d’alt voltatge, ventiladors i altre material per a la producció de marihuana.

L’individu ha estat detingut sense oposar cap resistència. Se l’acusa d’un delicte contra la salut pública.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics